Drie gebouwen met koopwoningen

In Binnenrijk komen allerlei woningtypen. Het project bestaat uit drie woongebouwen met in totaal ongeveer 130 koopwoningen: er is één gebouw met appartementen, één gebouw met eengezinswoningen en één gebouw met een mix van appartementen en eengezinswoningen. De verscheidenheid binnen de woningtypen is groot, alleen al voor wat betreft de oppervlakte: van compacte appartementen van 50m2 tot royale gezinshuizen met 160m2 woonoppervlakte.

Fase 1: eengezinswoningen en appartementen

De woningen gaan gefaseerd in verkoop. Als eerste komt het gebouw met 15 eengezinswoningen en 36 appartementen in verkoop. De 15 eengezinswoningen in de eerste verkoopfase zijn tussen 135m² en 160m² groot, de 36 appartementen hebben een woonoppervlakte tussen circa 70m² en 160m².

Belangstelling?

We werken deze webpagina telkens bij met de laatste informatie. Wilt u dat we op de hoogte brengen als er nieuws is over van de verkoop van de eengezinswoningen en appartementen? Laat dan uw gegevens achter op deze site. Heeft u dit al gedaan, dan is dat uiteraard niet meer nodig.