Financieringscheck

Bent u geïnteresseerd in een woning of appartement in Binnenrijk? Bij uw inschrijving, dient u een financieringscheck uploaden. Hiermee krijgt u voorrang bij de toewijzing. Hieronder leggen we uit hoe u zo’n financieringscheck kunt doen.

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) laten inplannen bij de Rabobank via deze link. Na afloop krijgt u een vrijblijvende financieringscheck, als PDF-document. Dit document dient u up te loaden bij het inschrijfformulier. Wanneer een financiering niet haalbaar blijkt te zijn, is dat zowel voor de koper als de ontwikkelaar een enorme teleurstelling. Daarom is het heel belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden.

Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringscheck, is de kans groter dat het project sneller voor 80% verkocht is en er gestart kan worden met de bouw.

Plan hier uw afspraak!

Vrijblijvend financieel advies op maat

Weten of het appartement of de eengezinswoning van uw voorkeur binnen de financiële mogelijk­heden ligt?

Laat een financiële check doen door de adviseurs van de Rabobank. De Rabobank kijkt al even mee in de ontwikkeling van plan Binnenrijk. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project en de verschillende woningen en zij u met de meeste kennis het beste advies kunnen geven.

Bijkomend voordeel is dat u bij een positieve check voorrang krijgt bij de toewijzing van de woningen en appartementen.

Klik op deze link om een financiële check ook wel financieringsverklaring genoemd aan te vragen. Hiervoor plant de Rabobank graag een online of telefonisch gesprek in met u. Na het invullen van uw gegevens wordt u binnen 24 uur gebeld om een afspraak in te plannen voor deze financiële check.

Kijk ook op onze site: www.rabobank.nl/ijsselmonde-drechtsteden.

In onderstaande video leggen we uit hoe het werkt:

*Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl/nieuwbouw

Sint Jorisplein 1-2
2981 GA Ridderkerk
Tel. 078 – 653 15 31
Mail FinancieelAdvies.ijd­@rabobank.nl