Financieringsverklaring

Bent u geïnteresseerd in een woning in Binnenrijk? Bij uw inschrijving, dient u een financieringsverklaring te uploaden. Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Vrijblijvend financieel advies op maat

Weten of de eengezinswoning van uw voorkeur binnen de financiële mogelijk­heden ligt?

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) laten inplannen bij de Rabobank via deze link. De Rabobank plant graag een online of telefonisch gesprek in met u. Na het invullen van uw gegevens streven we ernaar u binnen 24 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor deze financieringsverklaring.Na afloop krijgt u het ‘Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen’, als PDF-document. Dit document dient u, wanneer de verkoop gestart is, up te loaden bij het inschrijfformulier. Rabobank is samenwerkend partner bij het project Binnenrijk. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

Energiezuinig en duurzaam wonen

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in Ridderkerk? Dan krijgt u een extra duurzaam­heidskorting.*

Bekijk meer informatie op onze website.

*De voorwaarden kunt u hier bekijken.

We helpen u graag verder

Kim Ardon of Jacco Makkenze helpt u er graag mee!

Kijk ook op onze site: www.rabobank.nl/ijsselmonde-drechtsteden.

fm.nl.nieuwbouw.Nieuwbouwteam@rabobank.com