Waar vindt u Binnenrijk?

Binnenrijk ligt tussen de Vlietlaan, Erasmuslaan en Hugo de Grootlaan, aan de rand van de wijken Drievliet en Het Zand in Ridderkerk. Het gebied is ook nu al groen; dit groene karakter blijft behouden en er wordt zelfs een mooi park aangelegd.

Lekker buiten

Wat opvalt in Binnenrijk zijn de kleine hoogteverschillen die uitnodigen tot spelen en bovendien extra privacy geven. Een brede sloot slingert quasi-nonchalant door het park en mondt uit in een waterpartij die het water opvangt als het heel hard regent. De waterpartij heeft schitterend riet, natuurlijk glooiende oevers en zogenoemde plasbermen: stroken met kindvriendelijk, ondiep water aan de kanten.
Midden in de waterpartij komt een eilandje met een natuurspeeltuin. Binnenrijk wordt een plek waar u lekker buiten kunt zijn – om te spelen of om gewoon vanaf een bankje van de omgeving te genieten.

Optimale parkbeleving

Veel rechte lijnen ziet u niet in Binnenrijk. Het park lijkt met zijn gebogen lijnen oneindig. Door de gekozen kleuren en materialen en de afgeronde hoeken passen de drie woongebouwen perfect in de omgeving. De gebouwen omsluiten de privé-parkeerplaatsen op het binnenterrein. Binnenrijk is daarmee een autovrije woonomgeving, die de parkbeleving voor alle woningen versterkt.