Start verkoop eerste gebouw: ‘De Riede’

We zijn nu in verkoop met het eerste gebouw van Binnenrijk, genaamd De Riede. Bezoek op deze website de aanbodpagina en de pagina met de verkoopdocumenten om alle informatie te bekijken.

De aftrap van de verkoop presenteren wij in een zogenoemde webinar, waarin wij uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Een webinar is een online presentatie waarbij u ook vragen kunt stellen. Deze vindt vanavond plaats van 19:30 tot 20:30 uur. Meld u aan via deze link. Tijdens het webinar wordt uitgelegd hoe de online inschrijving werkt.

U kunt u vanaf nu definitief inschrijven. Als u al uw voorkeuren had opgeslagen in uw account, kunt u inloggen en het digitale inschrijfformulier invullen. Mensen die al vóór 29 oktober hun voorkeuren hebben opgeven krijgen voorrang bij de toewijzing.

Wij adviseren u om meerdere voorkeuren op te geven. Wanneer u het volledige formulier hebt ingevuld en ondertekend, dan doet u automatisch mee aan de toewijzing. Na de digitale ondertekening van het inschrijfformulier ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging met uw inschrijving. De inschrijving loopt tot maandag 16 november 2020 om 12.00 uur.